VALKHOF FESTIVAL Vorig jaar nog een droom, maar nu werkelijkheid. 14 juli draaide ik op Valkhof Festival.

Foto: Paul Wijsen

SEIZOENSFINALE CLUB SMEDERIJ Ik heb echt massaal alle genres uit de kast gehaald voor de op en top crazy seizoensfinale van Club Smederij. Op deze foto dan ook op en top geconcentreerd om deze craziness aan genres in goede banen te leiden.

Foto: Suzanne Waijers

EVERYTHING NOW Wat fijn, een feestje dat alleen maar draait om indiemuziek. Ik heb enorm genoten van de vibes van dit evenement.


BEST KEPT SECRET Een droom die uitkwam! Draaien op Stage Four op Best Kept Secret. Zo zag dat er uit… *Zucht gelukkig en voldaan*.

Foto: Maan Limburg

DISCOVERY CHANNEL 4 April was de allereerste editie van Discovery Channel. Een zelfbedacht concept dat puur draait om het ontdekken van nieuwe muziek. Uit welke periode of welk land dan ook! 

IMG_2603

DDW MUSIC FESTIVAL In 2018 draaide ik in de Effenaar tijdens het Dutch Design Week Music Festival.

WhatsApp Image 2018-10-29 at 09.52.21

KAFTIVAL In 2018 draaide ik op Kaftival, een eendaagsfestival in Almere, voor het Playground Thursday podium.

Foto: Heaverly Lingers

INTO THE GREAT WIDE OPEN 1 en 2 september 2018 heb ik op het Sportveld van Vlieland mogen draaien voor honderden muziekliefhebbers in het overheerlijke nazomerse zonnetje.

UITDJ CONTEST Deze avond battelde ik met twee andere DJ’s voor de positie van UITDJ 2018. Ik had niet gewonnen, maar uiteindelijk wel een plaatsje in Tivoli Vredenburg weten te bemachtigen voor het UITfeest.

PLAYGROUND THURSDAYAl meerdere keren heb ik de muziek verzorgd voor dit evenement waarbij alternatieve bandjes worden afgewisseld met mijn muziek en computergames en bordspellen.

MIJN ALLEREERSTE GIG O ja, hier begon het allemaal. In 2017 had ik mijn eerste “officiële” gig bij de verjaardag van mijn tante. Toen nog met een adorable kleine controller en een laptop die letterlijk uit elkaar viel. Wel al ontzettend gelukkig als DJ. Toen had ik nooit durven dromen van de festivals en feestjes waar ik nu al gedraaid heb.

Sluit Menu